Fiore
Fiore Projecten is de onderneming van Fleur van de Laar. Fleur is al meer dan 20 jaar actief binnen het werkveld van sport en het sociale domein. In 2012 heeft zij Fiore Projecten opgericht. Hiermee volgde ze haar hart om haar kwaliteit breed in te zetten en organisaties gericht verder te helpen. Door haar bedrijfskundige achtergrond kijkt zij verder dan alleen de inhoud; vanuit een goede structuur en samenwerking meerwaarde leveren en hoogwaardige resultaten boeken.  Ze weet situaties snel te analyseren, waar nodig beweging te realiseren en snel tot de kern te komen. Oftewel: een gedegen manager bij wie je met een gerust hart je opdracht neerlegt.
Fiore en u
Heeft u een concrete hulpvraag, een knelpunt of wilt u eens samen de kansen verkennen? Graag ga ik, natuurlijk geheel vrijblijvend, met u in  gesprek. U krijgt een toelichting op het werkveld en de kwaliteiten van Fiore Projecten en we kunnen samen een koers bepalen. Door de brede achtergrond is ondersteuning op heel veel vlakken mogelijk. De koffie staat klaar, bel gerust of stuur een mail.
 

IMG_3529
 

Fiore en partners
“Samen bereik je meer!”
Doen waar je goed in bent en daar dus op focussen. Dat betekent ook dat je vaak samen meer bereikt dan alleen. Fiore Projecten werkt samen verschillende personen en organisaties. Iedere partij is betrokken vanuit zijn of haar kernkwaliteiten. Daar waar een vraag breder is dan het eigen werkgebied schakelt Fiore graag haar grote netwerk in en komt met een passend aanbod voor uw vraag.