Wat staat er op het menu?

Sportimpuls, een kans voor alle sportaanbieders om financiële ondersteuning te krijgen bij nieuwe sportinitiatieven. De gemeente is vaak bij de aanvragen betrokken. Als initiator, ondersteuner of soms enkel voor de gevraagde goedkeuring en handtekening.

Wat eten we?

Als gemeente kunt u de aanvragen Sportimpuls positief beïnvloeden. Want, u heeft inzicht in de kansen voor menig sportaanbieder, maar hoe zorgt u dat zij optimaal scoren? Sportaanbieders kunnen wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van de juiste aanvraag. Want, een goede aanvraag schrijven kost de nodige voorbereiding, kennis, ervaring en vooral tijd. Een actieve rol kan het verschil maken. Begeleiding van het traject “van idee tot aanvraag” hoeft niet zwaar op de maag te liggen: uitbesteding is de oplossing.

Daarnaast kan het heel nuttig zijn om inzicht te krijgen in de ervaringen van de drie eerdere aanvraagrondes. Het uitvoeren van (evaluatie)onderzoek om inzicht te krijgen in de inzet, activiteiten en resultaten behoort ook tot de mogelijkheden.

Wie staan er in de keuken?

Fiore Projecten kent de Nederlandse sportkaart van haver tot gort. Fleur van de Laar en Ellen de Roos bieden u de optimale ingrediënten voor een ambitieus en aantrekkelijk menu. De menukaart is tot stand gekomen op basis van praktijkervaring. De benodigde ondersteuning bij de Sportimpuls-aanvragen kan nogal uiteenlopend zijn. In onze menukaart geven we aan welke rol wij kunnen spelen om de sportaanbieders binnen uw gemeente optimaal te begeleiden en het rendement van de Sportimpuls aanvragen te verhogen. Graag sturen wij u onze menukaart toe.

U kunt zelf beoordelen op welke terreinen u gebruik wilt maken van onze inzet. Samen met u stellen we het ideale menu op.

kids soccer