Wat staat er op het menu?

Sportimpuls, een kans voor alle sportaanbieders om financiële ondersteuning te krijgen bij nieuwe sportinitiatieven.

Wat eten we?

Voor u als sportaanbieder de kans om subsidie te ontvangen voor een sportproject dat u wilt gaan aanbieden. Maar er zijn vele subsidieaanvragers, hoe zorgt u dat u optimaal scoort? Een goede aanvraag schrijven kost de nodige voorbereiding, kennis, ervaring en vooral tijd. Uitvoering van het traject “van idee tot aanvraag” hoeft niet zwaar op de maag te liggen: uitbesteding is de oplossing.

En wat moet er allemaal gebeuren als een aanvraag eenmaal is toegekend? Fiore Projecten kan het projectmanagement op zich nemen of ondersteunt u graag in de startfase bij het uitwerken van de plannen en het opbouwen van een solide organisatie. Twijfels of vragen, aarzel niet en neem gerust contact op.

Wie staan er in de keuken?

Fiore Projecten kent de Nederlandse sportkaart van haver tot gort. Fleur van de Laar en Ellen de Roos bieden u de optimale ingrediënten voor een ambitieus en aantrekkelijk menu. De menukaart is tot stand gekomen op basis van praktijkervaring. De benodigde ondersteuning bij de Sportimpuls-aanvragen kan nogal uiteenlopend zijn.  In onze menukaart geven we aan welke rol wij kunnen spelen om u optimaal te begeleiden. Graag sturen wij u onze menukaart toe. U kunt zelf beoordelen op welke terreinen u gebruik wilt maken van onze inzet. Samen met u stellen we het ideale menu op.

630919_10752478