Fiore Projecten werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en in verschillende contractvormen. Van afgebakende projecten of evenementen tot opdrachten met een vrije rol.

 • Artishock Events & Marketing

  “Wij werken altijd met veel tevredenheid samen met Fleur. Ze pakt direct en zelfstandig de pragmatische kant aan, is plezierig om mee te werken en neemt zorgen weg bij ons en bij onze klant. Fleur is vakvolwassen, flexibel en blijft tijdens de uitvoering altijd rustig.”

  ~ Bart van Poppelen, Operationeel Directeur , Artishock, events en marketing
 • BrabantSport

  “Door haar no-nonsense mentaliteit en haar pragmatische instelling weet Fleur alle praktische zorgen weg te nemen voor een goed geslaagd project. Fleur neemt haar verantwoordelijkheid zowel in de maanden van voorbereiding, als zeker ook tijdens het event. Met de combinatie van organisatietalent en affiniteit met de sport was Fleur een waardevolle kracht binnen de organisatie van de Brabantse Sportontmoeting 2015.”

  ~ Manon Doesborgh, Netwerkmanager BrabantSport
 • Gemeente Den Haag, afdeling Sportbeleid

  “Fleur is een echte sportprofessional met een prettige persoonlijkheid. Zij gaat efficiënt, daadkrachtig, met kennis van de sport en goede communicatieve vaardigheden te werk. Bij ons resulteerde dat in een goed geschreven rapport met duidelijke analyses en conclusies, gedragen door het sport-werkveld in Den Haag. En dat binnen relatieve korte tijd. Het was erg plezierig met haar samen te werken.”

  ~ Henriët van Rossum, senior beleidsmedewerker Sportbeleid, Gemeente Den Haag
 • Gemeente ‘s-Hertogenbosch, afdeling Sport en Recreatie

  “Fleur weet in korte tijd orde te scheppen in complexe processen. Met rust en overzicht realiseert zij efficiënt en resultaat gericht de projectdoelen. Zij is  in staat om mensen aan zich te binden en laat vrijwilligers en betaalde krachten goed samen werken. Ze creëert een prettige werksfeer waarin resultaat halen en plezier maken samengaan.”

  ~ Corniel Groenen, Hoofd afdeling Sport en Recreatie, Gemeente ‘s-Hertogenbosch
 • Gemeente ‘s-Hertogenbosch, afd. onderwijs, arbeidsmarkt en participatie

  “Fleur heeft bij ons ad interim de rol vervuld van Stedelijk Coördinator preventief professioneel Jongerenwerk. Ze was snel ingewerkt en productief. In de periode bij ons kreeg ze grip op de financiën en wist in dynamische spanningen in het netwerk de rust terug te krijgen. Voor haar opvolger bereidde zij de weg door samen een goed fundament voor de toekomst te leggen met een plan. Fleur is intelligent, resultaatgericht en no nonsense.”

  ~ Wouter Smits, Hoofd afdeling onderwijs, arbeidsmarkt en participatie, Gemeente ‘s-Hertogenbosch
 • Gemeenten Nijmegen, Groesbeek en Wijchen, afdelingen Sport

 • “De gemeenten Wijchen, Groesbeek en Nijmegen willen in 2016 de Special Olympics Nationale Spelen organiseren. Fleur heeft bij het opstellen van het bidbook een belangrijke bijdrage geleverd om dit te realiseren. Doordat zij kennis van zaken combineert met een professionele en betrokken houding, hebben we in korte tijd een prachtig resultaat weten te realiseren. Fleur heeft een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, communiceert helder en kan ook in grote groepen een goed verhaal neerzetten.”

  ~ Austin van Gaal, adviseur beleidsontwikkeling, Gemeente Nijmegen
 • Ghering Management & Marketing

  “Ik heb Fleur leren kennen als iemand die kennis van zaken heeft en overzicht heeft over het gehele project, ook al is ze maar verantwoordelijk voor een onderdeel.  Kortom iemand waar je iets aan over kunt laten, haar heldere manier van communiceren verschaft snel duidelijkheid en draagt bij aan een plezierige manier van samenwerken. Ze heeft  oog voor detail en streeft perfectie na zonder “pietluttig” te worden.”

 ~ Marc Ghering, directeur Ghering Management & Marketing
 • Maaspoort Sports & Events

 • Provincie Noord-Brabant

 • Sint-Janslyceum

 • Stichting Flik-Flak

 • Stichting Maatschappelijk Verantwoord Verenigen

 • Stichting Sportbelang SGK

  “Voor de vervaardiging van het bidbook Special Olympics Nationale Spelen 2018 Den Haag heb ik zeer prettig samengewerkt met Fleur. Haar schrijftalenten kwamen goed van pas, evenals haar ervaring uit eerdere edities van Special Olympics. Een dame met pit die zowel individueel als in teamverband prima tot haar recht komt en het uiteindelijke doel goed voor ogen houdt en daar ook voor gaat.”

   ~ Sandra van Koningsbrugge, directeur Stichting Sportbelang SGK
 • Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2012

  “In een korte maar intensieve periode mocht ik met Fleur samenwerken om de Special Olympics 2012 in ’s-Hertogenbosch te realiseren. Een enorm evenement met ruim 2200 deelnemers en de daarbij behorende begeleiding en vrijwilligers. Het evenement werd een groot succes en Fleur was als projectmanager de eerstverantwoordelijke. In alle rust en waar nodig zeer gedecideerd wist zij de organisatie langs alle klippen te leiden. Daarbij trad zij niet onnodig op de voorgrond, maar was wel aanwezig en zorgde dat iedereen zijn eigen opdrachten uitvoerde.”

   ~ Leo van Beek, voorzitter Special Olympics 2012 ‘s-Hertogenbosch
 • Vereniging Sport en Gemeenten

  “Dankzij de inzet van Fleur is het jubileumcongres van Vereniging Sport en Gemeenten een geweldig succes geworden. Vanwege het Koninklijke bezoek en het bijzondere karakter van dit congres, wisten we dat er hoge eisen aan de organisatie, de inhoud en de planning werden gesteld. Fleur heeft op al deze punten haar goede naam waargemaakt. Ze is vakbekwaam, punctueel, energiek en flexibel.  Heerlijk toch, zo’n collega! Wij kijken evenals de honderden deelnemers met veel genoegen terug naar een geslaagd congres.

             ~Ronald Huijser, Beleidsadviseur Vereniging Sport en Gemeenten

1334575_37937378